Uncategorized

Μαύρο και λευκό για πτώση

Υπάρχουν διαφορετικές τάσεις χρωμάτων που μπορείτε να φορέσετε αυτή τη σεζόν και ένας συνδυασμός χρωμάτων που είναι εύκολο να αναμειχθεί είναι μαύρος και άσπρος για πτώση. Καθώς πηγαίνουμε στο φθινόπωρο, έχω πάρει διαφορετικά κομμάτια χρωμάτων για να φορέσω συμπεριλαμβανομένου μαύρου και λευκού. Ποτέ δεν ήμουν αυτός που αποφεύγοντας να φορέσω ασπρόμαυρο για πτώση. Όσο έχω φορέσει πολλά λευκά ρούχα αυτό το καλοκαίρι και δεν μπορώ να περιμένω να συνεχίσω να ενσωματώσω το λευκό στην εμφάνισή μου. Αυτό σημαίνει ανάμειξη με μαύρο για πτώση. Καθώς πλησιάζει η πτώση, είμαι πρόθυμος να φορέσω αυτό το αγγλικό ασπρόμαυρο φόρεμα για πτώση. Ένα χρώμα που φορούσα πιο συχνά αυτό το φθινόπωρο είναι μαύρο. Δεν μπορείτε να πάτε στραβά με το να φοράτε μαύρο και τι καλύτερο τρόπο από ό, τι με ένα κλασικό λευκό. Αυτό το πλεκτό combo φόρεμα κάνει ένα αξιοσημείωτο φόρεμα πτώσης. Αγαπήστε το στρωμένο αποτέλεσμα με το πλεκτό μπούστο και τη φούστα Poplin αντίθεσης. Πρόσθεσα τη ζώνη για να τονίσω τη γραμμή της μέσης. Το έχω στυλ με δύο διαφορετικά στυλ εκκίνησης: μπότες OTK και μπότες αστραγάλου. Καθώς ο καιρός γίνεται ψυχρότερος, οι μπότες πάνω από το γόνατο έρχονται σε πρακτικό για το φόρεμα για το φθινόπωρο.

Τι φοράω:
English Factory Dress: Εδώ, λατρεύω αυτό εδώ, εδώ και εδώ // Sam Edelman Ankle Boots: Παλιά εδώ/εδώ, // OTK Boots: Εδώ, εδώ, περισσότερα εδώ // Mac Liquid Lip Color ‘Carnivorous’ εδώ
Τσάντα: εδώ // παλιά ζώνη από εδώ

Αγοράστε το βλέμμα μου

< >

Το JavaScript είναι επί του παρόντος απενεργοποιημένο σε αυτό το πρόγραμμα περιήγησης. Επανενεργοποιήστε το για να δείτε αυτό το περιεχόμενο.

Μπορείτε επίσης να απολαύσετε:

Αποκτήστε αυτά τα οικονομικά κομμάτια άνοιξης τώρα

Πώς να φαίνεστε κομψά σε παντελόνια ευρείας ποδιάς…

Πώς να ντύσετε για ένα κοκτέιλ πάρτι…

Τα απαραίτητα για ντουλάπα πρέπει να έχετε τώρα

Γνωρίστε.

Εγγραφείτε με τη διεύθυνση email σας για να λάβετε νέα και ενημερώσεις.

Ονομα

Ονομα

Ονομα

Ονομα

Επίθετο

Επίθετο

Επίθετο

Επίθετο

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Εγγραφείτε

Ευχαριστώ για την εγγραφή!